Försök få större kuk slutade med att brandmän fick ingripa – mannen slapp dock få sin penis amputerad av läkarna

    4 oktober 2022, kl 14.22

    Det är inte alltid så lätt när man inte är nöjd med storleken. Däremot bör man undvika att sätta fast en metallring på petterniklas i tron att det ska göra saken bättre. Det blev en 35-årig thailändsk man, som valt att vara anonym, varse efter att varit utsmyckad med ringen i fyra månader.

    Han hade i och för sig redan roat sig med att ringmärka sitt könsorgan under fyra års tid; den här gången gick det inte som det var tänkt. Han hoppades att den skulle bli större, men den blev inflammerad eftersom blodgenomströmningen inte var den bästa – resultatet blev svullnad och ömhet.

    Till slut gjorde det för ont, och han fördes till akuten där läkaren fann att han behövde hjälp för att ordna till det hela. Flera frivilliga brandmän tillkallades, och utrustade med tänger, skärverktyg och vattenkylning trängdes räddningsteamet runt mannens södra regioner.

    Det tog mer än en timme för dem att plocka bort metallringen, då de inte gärna ville råka skära bort något annat. Läkarna sa att ringen togs bort i rättan tid, eftersom mannen var på gränsen till infektion, och riskerade att få sitt könsorgan amputerat.

     

     

    Fler notiser