Djurgården stänger av Amadou Doumbouya då han är misstänkt för våldtäkt på en kvinna i 20-årsåldern – begärs nu häktad

  3 oktober 2022, kl 14.11

  Strax efter klockan 22 i går kväll fick polisen uppgifter om att en kvinna i 20-årsåldern utsatts för våldtäkt i Stockholm. En man i 20-årsåldern greps, och anhölls senare i anslutning till händelsen. Polisen har gjort en husrannsakan efter beslut från åklagare, skriver Expressen.

  Den anhållne mannen är Amadou Doumbouya – allsvensk fotbollsspelare i Djurgården, och klubben har nu gått ut med att spelaren stängs av med omedelbar verkan. Djurgårdens vd Henrik Berggren säger att han inte vill kommentera mer än det som står på hemsidan. ”Vi fick kännedom om det i morse”, säger han.

  Sportchefen Bosse Andersson förklarar att spelare, ledare, tränare, styrelse och personal i Djurgården Fotboll har informerats om det som hänt. ”Vi har väldigt lite vetskap om det förutom att en av våra spelare är frihetsberövad och misstänkt för brott.”

  Amadou Doumbouya begärdes häktad under torsdagen.

   

   

  Fler notiser