VIDEO: Jönssonligan slår till – rånar mack under pistolhot, flyr på mc, kraschar i smörjgrop, tar sig upp, kraschar igen

  30 september 2022, kl 14.00

  Ett mindre välplanerat rån genomfördes nyligen i nordöstra Brasilien, i staden Alambari.

  Övervakningsvideon visar hur två personer rullar in på en bensinmack för att tanka. Man ser senare hur en av dem viftar med en pistol och tvingar en anställd att leda rånaren till kassaapparaten som töms, och bytet stoppas ner i en väska.

  När rånarna därefter ska fly från platsen på sin motorcykel kör de rätt ner i en smörjgrop. Trots sin uppenbara totala förvirring lyckas de kravla sig upp ur gropen. Till slut får de upp motorcykeln också, och ger sig iväg.

  Men en och en halv mil senare grips de av polisen – efter att ha kört ner i ett dike.

   

   

  Fler notiser