Tre amerikanska poliser groomade en tonårsflicka i tio år – begick självmord när hon var gravid med sitt första barn

  27 september 2022, kl 12.15

  Sandra Birchmore, 23 år, tog sitt liv när hon var gravid med sitt första barn – resultatet av ett förhållande hon haft med en av tre amerikanska poliser, hennes mentorer. Hon träffade dem i samband med ett ungdomsprogram, där deltagarna lär sig aspekter av polisarbete.

  ”Birchmore var en sårbar person som haft en fast punkt i sitt liv sedan barndomen: en orubblig uppskattning av poliser”, sa Stoughtons polischef Donna McNamara vid en presskonferens, och noterade att alla tre poliserna avgått innan utredningen var klar. ”Beundran fick henne att bilda relationer med män som var villiga att dra nytta av henne”, skriver Independent.

  Relationen med en av poliserna började när hon var tretton år, och två år senare hade han sitt första samlag med henne. Också polismannens tvillingbror och deras handledare anklagades för att ha haft en olämplig relation med Birchmore. Förutom ett antal olämpliga fysiska möten skickade de explicita meddelanden och bilder till henne.

  Hon tog sitt liv efter att polisen, fadern till barnet hon väntade, avslutade förhållandet. Ingen av poliserna har ställts inför rätta.

   

   

  Fler notiser