VIDEO: Mobb med unga stormar butik, stjäl, startar matkrig, twerkar – personalen: ”Ni är fula, dumma och utan pengar”

  26 september 2022, kl 09.45

  I lördags kväll hälsade ett dussintal ungdomar på i en livsbutik i Philadelphia. De försåg sig med generösa mängder chips och annat av livets förnödenheter, sedan tog man nästa steg och började kasta mat och dryck på varandra. Efter ett tag anslöt fler osympatiska unga för att förstärka styrkorna.

  En anställd som filmar den vilda scenen bakom en smörgåsdisk i butiken hörs skälla ut vandalerna. ”Ni är alla dumma”, sa han i videon. ”På riktigt. Ni är alla dumma, fula och utan pengar.” I bakgrunden ser man en ung kvinna sätta sig på en butiksdisk och dansa.

  En annan video visar butiken efter attacken, med golvet täckt med varor som dragits ut från hyllor, sönderslagen inredning, utspillda drycker och skräp. På parkeringen utanför fortsatte vandalerna skrika och slåss med varandra. Polisen kom till platsen, men nöjde sig med att skingra populasen utan att gripa någon, skriver New York Post.

  Egendomsbrotten i Philadelphia har ökat med 32 procent jämfört med 2021, och våldsbrotten har gått upp med nästan sju procent. Lördagens vandalism speglar en liknande incident i Philadelphia förra månaden.

   

   

  Fler notiser