Nej, nej, nej, artisten 50 Cent har absolut inte genomgått någon penisförstoring, tro inte det – stämmer plastikkirurg

  24 september 2022, kl 17.10

  Det där med storleken upphör aldrig att fascinera folk. Nu stämmer rapparen 50 Cent plastikkirurgen Angela Kogan, som han trodde var en beundrare. Hon fick av okänd anledning tillåtelse att ta en bild på hans viktigaste kroppsdel, och två år senare dök fotot upp i en artikel som hyllade hennes klinik, skriver Billboard.

  I en stämningsansökan som 50 Cent lämnade in i fredags hävdade hans advokater att rapparen var helt OK med att Kogan fick ta en bild, bara för att senare upptäcka att den ”skrupelfria företagsägaren” upprepade gånger använt den för att marknadsföra sin plastikkirurgiska klinik Florida Medical Spa, i Miami.

  Det blev inte bättre när hon i en artikel på webbplatsen The Shade Room ”chockerande” gjorde den ”falska insinuationen” att den berömda artisten själv fått en storlek större snorre. Kogan och hennes företag delade sedan artikeln till sina ”en halv miljon följare” på sociala medier, där en följare sa att rapparen borde kallas för ”50 tum”.

  Stämningen går bland annat ut på att Kogan gjort intrång på hans integritet, och falsk marknadsföring. Nästa gång, låt bli att ta bilder.

   

   

  Fler notiser