Potatischips med smak av vagina ska trösta unga män som har mycket mindre sex än vad deras föräldrar hade i samma ålder

  24 september 2022, kl 14.45

  Det är den litauiska uppstickaren Chazz som utmärker sig med något udda smaker på sina potatischips. Varför inte chips med korvsmak, ofattbart starka chips med världens hetaste chili eller musslor och vitt vin? Nu vänder de sig till millenniegenerationen.

  Produktutvecklarna fick reda på att just millenniegenerationen har tre gånger mindre sex än sina föräldrar när de var i samma ålder; nu vill de vill hjälpa de som inte kommer till skott så ofta. Fem personer i teamet valdes ut för att undersöka hur det egentligen smakar när man slickar muffen på någon man tycker om.

  Efter grundliga undersökningar kunde man till slut ge en lista på alla viktiga förnimmelser till tre stora kryddtillverkare, som skickade över dussintals prover på lämpliga kryddor. Efter omfattande tester i chipslaboratoriet hittade man till slut rätt – nu i en påse som kan bli din!

  Misströsta inte om det är för långt till matbutikerna Estland, Lettland eller Litauen för att smaka på denna läckerhet. Det går utmärkt bra att beställa direkt från chipsfabrikörens webbplats; förhoppningsvis kommer chipsen i en diskret förpackning.

   

   

  Fler notiser