Translärare undervisar sina elever iförd enorma lösbröst sedan han blev kvinna – TikTok raderar influencers kritik

  22 september 2022, kl 19.59

  En gymnasielärare i Kanada, transmannen Kayla Lemieux, är viral efter att bilder på hennes abnormt stora lösbröst sprids. Hon gick över från att vara man till kvinna 2021; elever tar flitigt foton och videor av henne. När en influencer kom med kritik tog TikTok bort kommentarerna, rapporterar Daily Mail.

  TikTok-influencern Noelle Pullin från Arizona kritiserade läraren – om hon verkligen vill vara kvinna, så borde hon vara medveten om det groteska med lösbrösten. Skolan får också en känga, vars klädkod förbjuder eleverna att bära linne i skolan för att det inte är lämpligt för tonåriga tjejer.

  Föräldrar och berörda medborgare kommer att konfrontera skoldistriktet vid deras styrelsemöte i morgon, och kräver att något ska göras åt Lemieuxs klädsel.

  När inlägget på TikTok togs bort gick Pullin över till Instagram, som hon säger är ”mindre kommunistisk”. Hon frågar varför hon inte kan diskutera Lemieux utan att bli censurerad. Noelle Pullin fortsätter att agitera för det hon tror på, och på sina konton skriver hon ”Om du är på mitt konto och läser detta, så är du förmodligen en upprörd vänsterman.”

   

   

  Fler notiser