Största läckan i gaminghistorien när hacker slår till mot Grand Theft Auto VI – 90 filmer sprids på nätet

  22 september 2022, kl 07.36

  Fansen har väntat länge på Grand Theft Auto VI – Vice City, uppföljaren till GTA V som kom till en spelkonsol nära dig 2014. Fansen av Rockstar Games älskade spelserie har väntat med spänning på vad som kommer härnäst.

  Nu är det slut med alla spekulativa teorier, för en hacker delar nu med sig av de över 90 filmer (tre GB) denne kommit över. En kvinna vid namn Lucia kan ses i flera videor, ett tecken på att GTA för första gången lägger till en spelbar kvinnlig karaktär. Hackaren är samma person som tömde Uber på information om kunder, källkod och annat.

  ”Detta är en av de största läckorna i videospelshistorien, och en mardröm för Rockstar Games”, twittrade Bloomberg-reportern Jason Schreier. ”Det finns flera anledningar till att detta är en mardröm för Rockstar. En är att det kommer att störa arbetet ett tag. En annan är att det kan leda till att ledningen begränsar flexibiliteten att arbeta hemifrån”, rapporterar Independent.

  En annan läcka antyder att GTA VI har stöd för någon form av kryptovaluta, som fungerar som pengar i spelet man arbetar ihop och sedan spenderar på annat än ammunition.

   

   

  Fler notiser