Vegan-vd blir köttätare, biter nästippen av bilist under bråk om parkeringsplats, åtalas för mordhot och grov misshandel

  20 september 2022, kl 15.18

  Toppchefen på det växtbaserade livsmedelsföretaget Beyond Meat, Doug Ramsey, hade sett collegefotboll i lördags (Arkansas vann mot Missouri State), och skulle ta bilen hem från parkeringsgaraget. Han var nästan framme vid uppfartsrampen med sin Ford Bronco när en klen Subaru trängde sig före.

  Enligt de poliser som larmades till platsen körde föraren i den mindre bilen på ett av Broncons framhjul. Det gillade inte Ramsey, som klev ur sin bil och började med att slå sönder en ruta på Subarun. Det lockar ut föraren; de bankar litet på varandra tills vegochefen får den utsökta idén att bita av nästippen på sin motståndare, rapporterar KNWA-TV.

  Innan sin position på Beyond Meat arbetade Ramsey på Tyson Foods, som bland annat säljer kycklinghamburgare, kyckling på vad som liknar glasspinnar och annan fågelmat. En talesperson för Tyson sa att Ramsey lämnade företaget förra året på eget initiativ, utan samband med denna arrestering. Kanske att övergången från en karnivor kost till vegomat påverkade humöret.

  Nu står han anklagad för mordhot och grov misshandel. Oklart om det serveras vegomat i häktet.

   

   

  Fler notiser