Elon Musks exflickvän, artisten Grimes, vill se ut som alverna i Sagan om ringen; plastikopererar sina öron, tror fansen

  19 september 2022, kl 13.00

  Baserat på tweets som går tillbaka till mitten av augusti verkar Elon Musks exflickvän, artisten Grimes, fundera rätt allvarligt på att få till en plastikoperation av sina öron, skriver Page Six. Tanken är att skulptera dem för att få likadana spetsiga öron som de nackstyva alverna i Sagan om ringen är begåvade med. En utmärkt idé.

  ”Har någon gjort alvöron med ett bra resultat? Jag är rädd för att brosket har svårt att läka. Speciellt som musiker verkar operationen riskabel, men jag har velat ha dem så i hela mitt liv. Nyfiken på folks erfarenheter!” twittrade hon i augusti.

  För ett par år sedan bokade hon en tid hos en plastikkirurg för att få det gjort, men det rann ut i sanden. I lördags delade hon ett foto på sig själv, med halva skallen inlindad i förband, men berättade inte om det gjorts någon operation, eller om det handlade att hålla intresset från följarna uppe. Vi lär höra av henne om det blir av.

  Skilj på alver och älvor. Alverna är gudomliga väsen, jämbördiga med asarna. Älvorna är naturväsen du ska du akta dig för, framför allt när de dansar i skymning och gryning. De vill dig illa.

   

   

  Fler notiser