En kvarts knull plus käk – australiskt horhus marknadsför sig med snabbmat i kombination med snabbis

  18 september 2022, kl 14.15

  I vanliga fall kostar det en tusenlapp för en snabbis (maximalt 15 minuter) på bordellen Harlots i kuststaden Mackay, Australien. Men om man passar på under lunchtid får man dessutom en Coca-Cola och en bit paj på köpet. Så bra, för den har bråttom tillbaka till jobbet.

  Det var förra månaden som bordellen Harlots presenterade paketerbjudandet på Facebook, uppmärksammar New York Post. ”Pie & Coke Deal” – det är drop-in som gäller, och endast måndag–fredag. Pengarna måste in, och det är konkurrens även i denna ovädrade bransch.

  Prostitutionen i Australien regleras av statliga och territoriella lagar, där framför allt de östra delstaterna sedan 1990-talet tillåter sexarbete. Trots det fortsätter prostitutionen i hög utsträckning att bedrivas illegalt, det visar en undersökning från delstaten Queensland. USA:s traffickingrapporter identifierar också konsekvent Australien som ett destinationsland för kvinnor och barn som köps och säljs för prostitution.

  Blippa kortet (avgifter tillkommer) eller betala med kontanter. Tveksamt om det går att beställa en lektion i människohandel som efterrätt.

   

   

  Fler notiser