Dildos och glidmedel tystar reporter som ska rapportera om vält långtradare och tonvis med sexleksaker på vägbanan

  17 september 2022, kl 10.45

  Varning för halka när långtradare välter på en motorväg i Oklahoma; sprider ut några ton med sådant man absolut inte talar högt om i händerna på täcket-landet USA. Ansträngd tystnad i tv-rapportering.

  I USA är det tämligen penibelt att prata om allt som har med sex att göra. Det blev tydligt när reportern Jim Garder cirklade över en olycka på en motorväg i Oklahoma med tv-kanalen KWTV News 9:s helikopter, och pratade i direktsändning med nyhetsankaret Lacie Lowery.

  Garder: ”En långtradare välte vid avfarten, lasten spreds ut på vägbanan. Det finns mycket att städa upp innan trafiken kan släppas på igen.”
  Kameramannen zoomar in, och man ser mängder med lådor vars intressanta innehåll ligger utströsslat på vägbanan.
  Lowery: ”Jim, kan du berätta för oss vad lasten består av, det som ligger på vägen?”
  Garder: ”…”

  Det är ungefär nu som studion greppar att det är några ton dildos och glidmedel som flera entusiastiska frivilliga hjälper till att rensa undan från olyckan. Sedan fortsätter man prata om trafikstörningen, rapporterar New York Post.

  Twitter började koka med fnissiga kommentarer. Tihi! Porrsidan Camsoda passade på att säga att de gärna hjälper till att lätta upp tillvaron för de som drabbas av kraschen. ”Vi står redo att hjälpa till!”

   

   

  Fler notiser