James Bond-stjärnan George Lazenby gör avbön för sexskryt under konsert – angrep också nyss avlidna Elisabeth II

  12 september 2022, kl 17.42

  George Lazenby är främst känd för att ha spelat James Bond i I hennes majestäts hemliga tjänst (1969). Redan då var han riktigt arrogant, därför blev det inga fler Bond-filmer. Han fortsätter uppmärksammas, inte minst för sina homofoba kommentarer under en intervju i Australien, rapporterar radiokanalen 6PR.

  Turnén med The Music of James Bond hade nått fram till Perth; under en intervju bjuder Lazenby på sin visdom vilket inte riktigt uppskattades av publiken. En person hörde av sig till 6PR: ”Han pratade bara om sina sexuella erövringar, han var homofobisk, han svor, han pratade verkligen inte om sin Bond-film, han dissade drottningen en dag efter att hon dog.”

  Arrangören av musikshowen säger att det som är kvar av turnén genomförs utan Lazenbys närvaro.

  I en tidigare intervju med Daily Star gjorde Lazenby tydligt att han utnyttjade sin roll som James Bond: ”Jag var en robust australiensisk manlig modell, jag hade sex ibland fem gånger om dagen. Jag fick verkligen ligga i.” Han köpte också en pistol, och sköt med den under pauser i inspelningen vilket föranledde ett besök av polisen.

   

   

  Fler notiser