Veckolång räd mot sexköpare i Florida fångar 160 personer – en av dem råkar vara högt uppsatt polischef, säger upp sig

    11 september 2022, kl 11.45

    Alla hemliga operationer måste ha ett coolt namn, så det fick bli ”Operation Fall Haul II” när polisen i Polk County, Florida, rensade upp bland sexköparna under den veckolånga insatsen. Bland de 160 personer som åkte dit för sexköp fanns flera lärare, en fängelsevakt, ett par Disney-anställda och en högt uppsatt polis, Jason DiPrima, skriver Independent.

    DiPrima fick kontakt med vad han trodde var en prostituerad kvinna, men som i själva verket också var polis. ”Är du tillgänglig i kväll? Jag skulle vilja komma och hälsa på dig, vad kostar det?” Han var OK med att betala 1 200 kronor för en halvtimme med ”full service sex”, skriver polisen i Polk County i ett pressmeddelande.

    När han kom till den hemliga mötesplatsen för sin tête-à-tête lämnade han av någon anledning över 1 800 kronor, och några burkar uppfriskande White Claw Hard Seltzer. Men det blev inte mer än så, när han istället fick åka polisbil till häktet. Han söker nu nya möjligheter på arbetsmarknaden.

    Operationen var en del av ett försök att slå till mot människohandel i delstaten, och man hittade minst två offer för tvångsprostitution.

     

     

    Fler notiser