Argentinsk vegan går direkt till McDonalds efter hundattack – känner sig förrådd av djurriket, hämnas med hamburgare

    11 september 2022, kl 15.30

    ”Jag slutade vara vegan för att en hund bet mig, så jag blev arg och sa ’Jag kämpar för djuren, och en av dem kommer och biter mig.’ Det var då jag slutade vara vegan.” Uttalandet från argentinske influencern Mariano de la Canal gjordes i det populära tv-programmet Teleshow, känd för sina spektakulära nyheter.

    ”Jag kämpade för allt det där, veganism, vegetarianism, men en hund bet mig på gatan och jag sa: ’Wow! Jag bryr mig mycket om hundarna på gatorna, och en hund i en flock kommer fram och biter mig’, så jag gick till McDonalds och åt en hamburgare. De förrådde mig, och då slutade jag vara vegan”, säger han till den argentinska tidningen Infobae.

    Militanta veganer ifrågasatte snabbt riktigheten i det han säger, och menar att de la Canal mest är ute efter att få uppmärksamhet från sina 455 000 följare. ”Mariano är ganska förvirrad”, sa Manuel Cerolini, en talesperson för en djurrättsgrupp till Teleshow. Han anklagas också för att ha plagierat en annan stor influencer.

    Det är ännu oklart om de la Canal går igång på Mcvegan, eller om det är Mcselection Big Tasty Bacon Premium Beef som gäller.

     

     

    Fler notiser