Petar in kabel i kuken för att mäta organets längd – men sedan fick 15-åringen inte ut USB-sladden igen, blev opererad

  8 september 2022, kl 11.15

  Som tonåring är konsekvenstänket inte direkt på topp, det blev den brittiske 15-åringen uppmärksammad på när han lyckades pilla in en USB-kabel för att mäta längden på sin penis. Han gjorde först en knut på sladden och tryckte in den, men experimentet misslyckades när han inte på något vis fick ut den igen.

  Han gjorde flera heroiska försök att lösa uppgiften på egen hand, men det blödde för mycket. Till slut fick han vackert gå till föräldrarna med sladdändarna hängandes utanför sin vitaldel, och upplysa dem om vad han ställt till med, skriver den medicinska tidskriften Urology Case Reports.

  På sjukhuset i London ville han bli undersökt utan sin mamma; läkarna klippte av ändarna och fick skära litet i en känslig region för att få ut resten av sladden den vägen. Operationen gick bra, och han fick komma hem till pojkrummet dagen efter, något öm.

  En uppföljning två veckor senare visade inte några bestående men, men läkarna noterade att pojken behöver kontinuerlig övervakning i framtiden. Utmaningar i sociala media kan ha spelat en viss roll.

  Lämplig present när barnen kommer i den åldern: en linjal.

   

   

  Fler notiser