Bulgarisk kvinna har världens största läppar efter 30 injektioner med hyaluronsyra – har sång och operationer som hobbys

    4 september 2022, kl 10.45

    Den filler-besatta influencern Andrea Ivanova, 24 år, bor i Bulgarien, där hon gjort 30 injektioner med hyaluronsyra i läpparna. ”Jag har gjort alla mina ingrepp och procedurer i staden där jag bor, i Sofia, men jag planerar att göra min nästa operation för ännu större bröst i Turkiet eller i Tyskland, eftersom det finns ganska bra specialister i dessa länder också”, skriver Daily Star.

    Kvinnan med ”världens största läppar”, som har 20 000 följare, har massor av rika fans som erbjuder sig att bjuda henne på semester. ”Varje dag skickar många olika fans från hela världen tusentals meddelanden till mig på mina sociala nätverk, och bjuder in mig på semester i olika länder och till och med kontinenter. Men jag har inte åkt på semester med något fan ännu, men en dag kanske jag åker.”

    Andrea reser för närvarande av andra skäl – oftast operationer. Hon har fått kinderna förstorade, och håller på att forma hakan samt käklinjen för att förlänga ansiktet. ”Priset är inte viktigt när vi letar efter kvalitet, professionalism och drömresultatet.”

    Vi hoppas att hon inte glömmer trutvallan hemma.

     

     

    Fler notiser