VIDEO: Kåta knullares kärra kapas – tre rånare avbryter pilskt par, tar deras bil, slänger ut dem nakna på gatan

  3 september 2022, kl 10.15

  Det var den 17 augusti som det amorösa paret i Brasilien kanske ville göra något helt galet, eller så var de bara tvungna att dölja sin plötsliga kärlek för andra. De tyckte i alla fall att det var en bra idé att ha sex i en parkerad bil, och gjorde sitt bästa för att få det att fungera. Vad de inte märkte var att tre biltjuvar närmade sig fordonet…

  En video från övervakningskameror i den lugna förorten visar hur tre bilkapare rusar fram till bilen och rycker upp dörrarna för att snabbt kunna ta sig därifrån, visar bilder från Jam Press. Tjuvarna blir dock något förvånade när de upptäcker vad som försiggår i baksätet i den något immiga bilen.

  Nåväl, det hindrar inte de företagsamma bilkaparna, som drar ut det älskande paret på gatan och knuffar undan dem. Där fick de stå, fångade på film, tills bovarna kastar ut deras kläder och sedan ger sig av med en vådlig hastighet.

  Filmen blev snabbt populär på Twitter, med hundratals kommentarer som ”Ta lärdom: billigt är dyrt, bättre att betala för ett hotell” och ”Nåja, de fick i alla fall tillbaka sina kläder”.

  Nästa gång andan faller på, lås bildörrarna.

   

   

  Fler notiser