Mobb i London rånar och vandaliserar först en butik, slår och sparkar sedan 19-årig kvinna när hon faller ner på gatan

  2 september 2022, kl 13.45

  Också London blir allt osäkrare. I lördags attackerade ligister en närlivsbutik, stal godis och alkohol, och försökte ta sig in bakom kassan. ”Vi försökte tvinga ut dem och dra ner jalusierna. Då började de slå sönder saker, krossa dörrar och fönster”, säger ett vittne till My London.

  Ett hundratal huliganer hade samlats i området, och när polisen kom till platsen skingrades de för vinden. Många av dem samlades igen, den här gången omringade de en ensam 19-åring som misshandlades svårt. En video visar hur de slår ner henne till marken, där hon försökte skydda sitt huvud. Ett dussintal personer slår och sparkar henne, samtidigt som några andra dansar runt och eggar upp folkhopen, skriver Daily Mail.

  Mobbar, rån, sönderslagna lyxbilar, misshandel – Londons polischefer tvingas erkänna att det finns en brottsvåg. Efter ett uppmärksammat mord aktiverades en lagparagraf som tillät polisen att tillfälligt stoppa och visitera personer utan någon misstanke om brott.

  Många skyller nu på Londons borgmästare Sadiq Khan, och anklagar honom för att ha misslyckats med att stävja knivbrott och gatustölder.

   

   

  Fler notiser