Kanye West säger att han är beroende av porr, och att det förstörde hans familj – strösslar Instagram med många inlägg

  2 september 2022, kl 12.00

  Kanye West, 45 år, verkar ha trasslat till livet en aning, kanske beror det på hans bipolära sjukdom. Det är något han talat öppet om, men han har valt att inte medicineras för det. Har man 15 miljoner följare på Instagram är det givet att svängningarna i humöret når en större publik.

  I sitt första inlägg på Instagram i går skev han att de ”kommer att ta bort mig från Instagram”. Under dagen erkände han att han var beroende av porr, och sa att det ”förstörde” hans familj. ”Hollywood är en gigantisk bordell. Pornografi förstörde min familj. Jag hanterar beroendet, Instagram marknadsför det.”

  Det här var ett av många inlägg som rapparen delade på Instagram, där han tog upp sin före detta svärmor, samt Hillary Clinton, Mark Zuckerberg och radiovärden Charlamagne tha God som han bråkat med tidigare.

  Hans exfru Kim Kardashian bad West sluta nämna hennes mamma vid namn, och han svarade med vad som mest ser ut som rappakalja. Följare som undrade hur det stod till fick svaret ”håll käften och oroa er för era egna barn”.

  Nu är Kanye West, som ville bli president i valet 2020, utan Instagram.

   

   

  Fler notiser