Två selfieälskande indiska systrar ramlar i vattnet vid vattenfall – sex av sju i familjen dör när de försöker rädda dem

  1 september 2022, kl 19.58

  De tre indiska familjerna var på väg till byn Mara Imaliya, men de bestämde sig för att göra en avstickare till Ramdahafallen för en picknick. De 14 personerna kom fram mitt på dagen, och de vuxna började göra i ordning lunchen. Det var då som två selfieälskande systrar trotsade varningsskylten, och gick ner i dammen för att komma närmare vattenfallet.

  Shraddha och Shweta Singh, 14 och 22 år gamla, närmade sig det strömmande vattnet när tonåringen plötsligt tappade fotfästet och föll ner i vattenfallets virvlar. Snart försvann även den äldre systern under vattenytan, och fem andra familjemedlemmar kom till undsättning, rapporterar den indiska nyhetskanalen NSBB News.

  Nu var de sju personer i vattnet som alla kämpade för sina liv; de drunknade en efter en. Bara den 22-åriga Sulekha Singh kunde till slut dras upp på land. Hon vårdas nu på sjukhus, men hennes tillstånd är kritiskt.

  Då det inte fanns någon mobiltäckning i området dröjde det innan någon kunde larma räddningstjänsten. De kom till platsen först några timmar senare, och dykare fann till slut alla sex döda i det djupa vattnet.

   

   

  Fler notiser