Man i Ohio beskär ett träd på tomten och råkar skära upp en bikupa, får 20 000 bistick och sväljer dessutom 30 mördarbin

  1 september 2022, kl 10.30

  Det var i fredags i förra veckan som Austin Bellamy, 20 år, åkte ut till sina släktingar för att beskära ett av citronträden på gården. Han tog sig upp i det höga trädet, och till en början gick allt bra. Men när han kapade av en av grenarna blottades en dold bikupa inuti trädet, och de aggressiva mördarbina gick till attack.

  ”När han sågade av grenen kom bina ut, och han försökte ta sig ner men det gick inte”, säger hans mormor Phyllis Edwards till tv-kanalen Fox 19 Now. Hon stod under trädet tillsammans med Bellamys farbror, Dustin Edwards. De såg dramat utvecklas från marken, men kunde inte ta sig upp för stegen då de själva var omgivna av mördarbina.

  Räddningspersonal kunde hjälpa honom ner från trädet, och Bellamy flögs till sjukhuset med en ambulanshelikopter. Där placerades han i ett medicinskt inducerat koma efter att ha blivit stucken av bin 20 000 gånger. Dessutom hade han svalt 30 av dem. Efter några dagar vaknade Bellamy ur koman, och kommer att bli fullt återställd.

  Nästa problem är att betala sjukhusräkningen på 100 000 kronor. Mamma Shawna Carter har startat en insamling på Gofundme.

   

   

  Fler notiser