Video avslöjar vad som händer när en man i New York äter kebab inför upprörda djurrättsaktivister när de demonstrerar

    29 augusti 2022, kl 11.45

    Det krävs en del för att behålla sitt lugn och fortsätta äta sin shish kebab när upprörda demonstranter står ett par decimeter framför en, och skriker allt de kan.

    Konfrontationen skedde när djurrättsorganisationen Peta höll en planerad demonstration i lördags framför Nike-, Dior- och Louis Vuitton-butikerna i New York, för att protestera mot deras användning av animaliska produkter. Särskilt Dior och Louis Vuitton punktmarkerades för deras fortsatta försäljning av päls, trots en växande fuskpälsmarknad.

    Bland åskådarna fanns en man som uppmärksammades när han lugnt klev upp på trottoaren och långsamt åt en shish kebab. ”Du och din lilla kuk och ditt patetiska sätt att döda djur, och det känns bra inför veganerna, va?” skriker en av demonstranterna. Den välansade mannen i solglasögon nickar bara, slickar långsamt på kebabspettet och fortsätter äta.

    En av de hundratusentals som sett videon skriver att den okände mannen förtjänade en öl till sin shish kebab, medan en annan sa att han borde få ett Alex Stein-pris, med hänvisning till en konservativ komiker som ofta trollar progressiva liberaler.

     

     

    Fler notiser