Först dog hans hund – nu vill Stallones fru skilja sig efter 25 års äktenskap – hon vill ha det mesta av tillgångarna

  25 augusti 2022, kl 10.00

  Jennifer Flavin har begärt skilsmässa från Sylvester Stallone, med hänvisning till att han ska gömt undan delar av deras gemensamma tillgångar, och också förslösat en del av dem. Oklart på vad.

  Skilsmässan kommer helt oväntat för parets omgivning, och bara för några dagar sedan beskrevs de som ”mycket lyckliga” – och Stallone sägs själv vara förvånad över det som hänt.

  En del källor hävdar att det egentligen är hundar som är orsaken till skilsmässan. Först dog Stallones hund Butkus, och Stallone lät tatuera in hans bild – över en tatuering som föreställde Jennifer Flavin. Stallone själv förklarade det med att meningen var att han skulle putsa upp tatueringen med Jennifer, men det blev fel och då tyckte han att det var lika bra att dölja den med bilden av sin döda och saknade hund.

  Sedan var det dags för ett nytt hundbråk. Stallone ville ersätta Butkus med en ny jycke, men det ville absolut inte Jennifer.

  Paret har tre döttrar.

  Stallone har i dagarna avslutat inspelningen av en serie där han spelar maffiaboss. Handlingen utspelar sig i Oklahoma, en plats på jorden Stallone inte gillar: ”Tiden förberedde mig för en evighet i helvetet”.

   

   

  Fler notiser