Rysk bebisberoende mamma med 22 barn i Georgien får problem när miljonärspappan från Turkiet får fängelse för ett mord

  22 augusti 2022, kl 09.45

  ”Min man drömde också om att ha en stor, lycklig familj. Så efter att vi träffades började vi förverkliga vår dröm” sa ryska Kristina Ozturk till The Sun, 2021. Nu uppfostrar hon 22 barn i sitt hem i Georgien; 21 av dem är surrogatfödda. Paret betalade surrogatmammorna 80 000 kronor per graviditet.

  Familjen bor i en herrgård med tre våningar, där två eller tre barn delar rum. ”Det är medan de är så små, vi ska skilja dem åt senare. Nu har vi tre våningar hemma, i framtiden kanske vi bygger fler våningar, kanske köper vi ett större hus.”

  Men miljonärspappan Galip Ozturk är tillfälligt inte med i bilden, då han råkar sitta i fängsligt förvar. Han flydde från Turkiet till Ryssland för att komma undan ett åtal om penningtvätt och förfalskning av affärsdokument, men lagens långa arm fick fatt på honom. Han anklagas också för att ha beordrat ett mord, skriver The Sun.

  I och med att mannen inte finns vid hennes sida har hon tvingats lägga planerna på ännu fler surrogatbarn på hyllan, men det finns säkert ett och annat att göra. Och tonårstiden längre fram blir säkert alldeles, alldeles underbar.

   

   

  Fler notiser