Den finska popstjärnan som kysser Finlands statsminister Sanna Marin förnekar att de har en affär – de är bara vänner

  21 augusti 2022, kl 16.00

  Popstjärnan Olavi Uusivirta ses i den uppmärksammade videon dansa med Finlands statsminister Sanna Marin, och kysser henne vid ett tillfälle som hastigast på halsen. Det drog så klart i gång spekulationerna om att den nyligen skilde Uusivirta skulle ha en affär med Marin, men så är det inte.

  l ett inlägg i sociala media sa han: ”Det har förekommit spekulationer i allmänheten om kvaliteten på relationen mellan mig och statsminister Sanna Marin. Med handen på hjärtat kan jag bara säga som det är: vi är vänner, och inget olämpligt har hänt. Jag kommer inte kommentera saken mer offentligt. Ha en bra helg!”

  Uusivirta, Marin och många andra i sällskapet dansade loss på Klubi, en del av restaurang- och barkomplexet Ravintola Teatteri i centrala Helsingfors. Mail Online var i kontakt med en servitris på Ravintola Teatteri, som vänligt hälsar att ”Det finns ingen här som kommer att prata med dig. Hur som helst, hur mår din premiärminister Boris Johnson?”

  Om du är nyfiken på singer-songwritern Uusivirta, så rekommenderas albumet Skorpioni. Och Marin kommer säkert att festa vidare, oavsett vad folk tycker.

   

   

  Fler notiser