Tiktok-trender kommer och går – det senaste är att amerikanska män visar hur de ”tar en för laget” och steriliserar sig

  19 augusti 2022, kl 12.30

  När allt fler amerikanska delstater drar in på möjligheten till abort vill många män visa att de ”tar en för laget” och steriliserar sig. Vad är då bättre än att filma ingreppet och lägga upp det på Tiktok? Filmar de inte sig själva står frun beredd med kameran när saxen åker fram. Och så var den sagan slut.

  Texas-bon Keith Laue och sambon Taylor Ribar hade redan ett barn, och var fast inställda på att inte skaffa ett till. P-piller fungerande inte riktigt bra, och när deras hemstat införde ett av de mest restriktiva abortförbuden i landet fanns det bara en sak att göra. Vasektomi. Det var tydligen det enda existerande alternativet.

  ”Jag gjorde en vasektomi för några veckor sedan, och jag vill tillsammans med er gå igenom processen om du själv funderar på att göra det”, sa han i sin virala video. De 245 000 följarna fick veta allt, och videon från det lilla ingreppet stillade allas vetgirighet.

  @keith_laue

  This isnt a normal post but i thought it was relevant given the news today #vasectomy #roevwade

  ♬ Shapes (feat. Roshin) – Shaun Frank & Hunter Siegel

  En annan man som filmade rubbet, komikern Mike Pridgen, säger att ”Det är nästan omöjligt att uppfostra ett barn, ekonomiskt, i det här landet vid det här laget. Det är inte heller särskilt säkert.”

  @mikepridgen

  I got a vasectomy. You get to join me for the procedure. (It’s just my face! I promise!) #vasectomy #medical #education

  ♬ Elevator Music – Bohoman

   

   

  Fler notiser