Charles Mansons självutnämnda barnbarn får inte ärva något – mystisk man dyker upp och säger sig vara kultledarens son

    16 augusti 2022, kl 16.10

    Mansons självutnämnda barnbarn, 46-årige Jason Freemans, hoppades att efter fem års väntan kunna ärva den ökända mördarens egendom. Förhandlingen om arvskiftet skulle ha skett i fredags, och som ensam arvtagare till Mansons egendom skulle han få mördarens tillhörigheter samt potentiellt lukrativa musik- och konsträttigheter. Men …

    Dagen innan förhandlingen lämnade Daniel Arguelles, 62 år, in en framställan om att det i själva verket är han som har rätt till arvet. Daily Mail har läst dokumentet; Arguelles är resultatet av en väldigt trevlig kväll 1959, med Manson och Arguelles mamma i huvudrollerna. Först 22 år senare sa modern till sin son att hans ”pappa” inte var hans biologiske far.

    Arguelles försökte 2015 att hitta sin anfader, och ett DNA-test visade att han hade samma pappa som en viss Michael Brunner. Han var en av de första som gjorde anspråk på Mansons egendom, och insisterade på att han var en biologisk son. Brunner valde dock senare att avstå från arvet.

    Nu är det upp till myndigheterna att avgöra vem av alla medtävlare (det finns fler) som till slut får ärva Mansons tillhörigheter.

     

     

    Fler notiser