Manchester City FC-stjärnan Benjamin Mendy och hans ”fixare” våldtar 13 unga kvinnor – stängs av och ställs inför rätta

  15 augusti 2022, kl 17.06

  När de unga kvinnorna besökte Manchester City FC-stjärnan Benjamin Mendys isolerade herrgård blev de flesta av dem fråntagna sina mobiltelefoner, och andra låstes in. Han, och ”fixaren” Louis Saha Matturie, står nu anklagade för våldtäkter och sexuella övergrepp på 13 unga kvinnor, enligt France 24.

  ”De visste mycket väl vad de gjorde. De gjorde jakten på kvinnor för att ha sex med dem till en lek. De var beredda att gå över gränsen om och om igen. För dem var dessa kvinnor engångssaker som skulle användas för sex, och sedan kastas åt sidan”, sa åklagaren under rättegångens första dag.

  Han arresterades i augusti, och tvingades snart flytta till ett av Storbritanniens hårdast bevakade fängelser. Det var nämligen många fångar som ville skipa rättvisa redan i fängelset, i takt med att allt fler anklagelser om våldtäkt avslöjades. Han släppes mot borgen i januari, och säger sig vara helt oskyldig till alla anklagelser.

  Mendy, som har spelat 50 Premier League-matcher för Manchester City sedan han kom från Monaco 2017, och tio landskamper för Frankrike, stängdes av efter att han blev blivit åtalad.

   

   

  Fler notiser