Penisring i guld med diamanter – ballt bling-bling för 236 000 kronor lanseras av Frank Ocean; oklart andrahanssvärde

  8 augusti 2022, kl 18.15

  Efter tre hemliga år lanserade den flerfaldigt Grammy-belönade rapparen Frank Ocean 2021 sitt smyckesbolag, Homer. Kollektionen designas i New York, och görs för hand i Italien; priserna varierar från 3 200 till 16 miljoner kronor. ”Jag vill inte att våra skapelser ska vara billigare än Cartiers.” Alla diamanter som används är odlade i varumärkets eget inhemska laboratorium.

  Och det går tydligen rätt bra, för han har nyss släppt en ny kollektion NSFW-smycken (Not Safe For Work), bland annat hängsmycken, örhängen och nyckelringar för 3 000 kronor och uppåt. Men kronan på verket är en uppmärksamhetskrävande handgjord penisring i 18K guld, med prinsesslipade diamanter. Namnet? XXXL H-Bone Ring. Den blir din och bara din för 236 000 kronor.

  I ett av sina sällsynta Instagram-inlägg visar Frank Ocean en inlöddrad välproportionerad man som står i duschen, endast iklädd den fina penisringen. Fansen reagerade mest på att hans återkomst till sociala medier inte bjöd på ny musik.

  Ringen i fråga

  Det är kanske litet svårt att blinga med den här ringen till vardags, men vid festliga tillfällen blir den säkert uppskattad.

   

   

  Fler notiser