VIDEO: Kuken konstrar konstant, kalsonglöst kutande knäcker italiensk idrottare – snorren saboterar spurten

  5 augusti 2022, kl 17.07

  Pang! Där ljöd startskottet i 400-metersloppet i U20-VM i friidrott 2022 i Colombia. Den 18-årige italienaren Alberto Nonino på bana fem i blå shorts går ut starkt, passerar två rivaler i en spektakulääär attack i sista kurvan, men, men, men vad är det som händer? Han saktar ner, och … börjar fippla med petterniklas? Hoppsan, den ville visst visa sig för både åskådarna och tv-publiken.

  Det är ännu oklart om Nonino valde att köra kommando, eller om den garderobsansvarige glömt skicka med kalsonger till Colombia. Den lilla fadäsen med bristen på underkläder bidrog med intill visshet gränsande sannolikhet starkt till att hans konkurrenter gick förbi honom – han kom på sista plats.

  Atleten bekräftade senare att kalsippfadäsen bidrog till den klena prestationen. ”Jag är medveten om reaktionen, och ni behöver inte skicka mig länkarna till bloggarna där ute”, säger han på Instagram.

  Men han är inte ensam om att ha ventilerat pillesnoppen i olägliga sammanhang. Vid OS i Rio 2016 slog den japanske stavhopparen Hiroki Ogita av ribban med sin snorre under kvalificeringen, varpå global berömmelse följde.

   

   

  Fler notiser