Kidnappad tolvårig flicka flyr efter en vecka – polisen i Alabama hittar hennes döda mor och bror där hon hölls fången

  4 augusti 2022, kl 12.15

  I måndags morse såg en förbipasserande bilist en ensam flicka som gick utmed vägen i Dadeville, Alabama. Bilföraren stannade kvar hos flickan och ringde polisen, som snabbt kom till platsen. Märken på hennes handleder tydde på att hon varit fastbunden, och de gick fram till husbilen flickan kommit från. De fick kalla på förstärkning, för det de såg var fruktansvärt.

  I husbilen hittade de flickans mördade mamma och bror, som mammans pojkvän, 37-årige José Paulino Pascual-Reyes, styckat för att lättare kunna göra sig av med kropparna så småningom. Det var här den tolvåriga flickan hölls fastbunden i en vecka, innan hon lyckades fly.

  Pascual-Reyes tryckte i henne alkohol och droger för att kunna kontrollera henne när hon låg fastbunden med rep vid sängstolparna. I måndags morse, när Pascual-Reyes åkte iväg till jobbet som byggnadsarbetare, lyckades hon till slut bita sig igenom repen och fly. Hennes tandställning gick sönder.

  Flickan har fått läkarvård, och det är många som vill ta hand om henne. Pascual-Reyes kan räkna med decennier i fängelse, innan ett troligt dödsstraff kan verkställas.

   

   

  Fler notiser