Brittiska homosexuella poliser varnas – de ”möter disciplinära åtgärder” om de deltar i stripptävlingar på nattklubb

  3 augusti 2022, kl 17.15

  Polismyndigheten i London säger nu ifrån: poliser som deltar i nattklubben Heavens stripptävlingar på fritiden straffas. Det kan nämligen vara olämpligt att komma tillbaka till klubben i händelse av en utryckning i uniform, om de strippat loss där tidigare.

  ”Det finns inget som tyder på att något olagligt har ägt rum. Emellertid påminns poliserna om behovet av att upprätthålla normer även när de är lediga, särskilt när de identifierar sig som poliser”, står det i en e-post som The Times tagit del av. ”Det blir obekvämt för personalen på klubben att ta emot er när ni går dit för att utföra officiella uppgifter.”

  Det är särskilt de populära stripptävlingarna på torsdagskvällarna som åsyftas, då ”G-A-Y Porn Idol” arrangeras. Veckans vinnare får inte bara ära och berömmelse, utan också 2 800 kronor i kontanta vinstpengar. Säsongvinnaren kammar hem drygt 11 000 kronor.

  Polisinspektören avslutar sitt brevet till personalen med att berätta att ledningen regelbundet kommer att gå igenom filmmaterialet från tävlingarna, men då bara för att upptäcka eventuella kollegor som då får ”möta disciplinära åtgärder”.

   

   

  Fler notiser