VIDEO! Rombröder bilmördar – kör över sin mamma och hennes nye man på Hisingen, säger: ”Så gör vi med horor bland oss”

  1 augusti 2022, kl 10.45

  När de unga romska brödernas mamma skilde sig och skaffade en ny pojkvän kunde mannen och hans släkt inte acceptera det. I lördags skulle de hålla en romani krísi med pojkvännen; en privat domstol romer emellan för de som anser sig stå utanför samhället. Han dök aldrig upp, och brödernas jakt började.

  Sent på eftermiddagen såg de mamman och pojkvännen när de sneddade över gatan. Föraren tryckte gasen i botten, och körde på paret så att de flög upp luften innan de kraschade ner i asfalten. Bröderna flydde, och en av dem lade upp en video på sociala medier riktad till den påkörda mannens pappa. I klippet syns en krossad bilruta.

  ”Vi körde över din son och vår mamma. Nu kan ni åka till sjukhuset och leta efter dem, de kanske är döda, vi vet inte. Din svärdotters huvud slog in i rutan. Hennes hårstrån är fortfarande kvar här. Så gör vi med horor bland oss.”

  Bröderna gömde sig hos sin farfar och farmor, men alla fyra greps senare på kvällen. De anhölls på sannolika skäl; bröderna för mord och farföräldrarna för grovt skyddande av brottsling.

  Mamman avled på sjukhuset, pojkvännen är svårt skadad.

   

   

  Fler notiser