Maten på flygplan brukar sällan ha sting, men besättningen på ett turkiskt plan hittar ett avhugget ormhuvud i maten

  29 juli 2022, kl 13.30

  Tidigare i veckan flög ett av det turkisk-tyska charterbolaget SunExpress flygplan hem glada tyska semesterfirare från Ankara, med Düsseldorf som destination. När passagerarna fått sin mat var det dags för besättningen att äta en snabb lunch, piloterna först. En av flygvärdinnorna satte sig sedan i det lilla pentryt, värmde på maten och började äta.

  Halvvägs genom sin lunch såg hon att det var något som inte riktigt stämde – det låg ett avhugget ormhuvud i salladen. Tidigare har SunExpress-besättningar rapporterat flera problem med måltider som innehållit både skalbaggar och sniglar, men ett ormhuvud är ett nytt rekord. En video visar vad som fanns kvar av ormen.

  ”Vi använde inte något av de främmande föremål som förmodas ha hittats i maten när vi gjorde i ordning måltiderna”, säger cateringföretaget Sancak Inflight Services som SunExpress använder i Ankara, rapporterar One Mile at a Time.

  SunExpress har pausat samarbetet med cateringfirman tills vidare, och utreder händelsen.

  Var resten av ormen tog vägen är ännu okänt, kanske följde den med en av de mätta tyska passagerarna till Düsseldorf.

   

   

  Fler notiser