VIDEO: Såphal spritfest i underjorden när bikinibrudar på tunnelbanetåg i New York skakar skinka – skrämmer somliga

  27 juli 2022, kl 17.45

  Även om New York är staden som aldrig sover, så finns det alltid en och annan sömndrucken passagerare på de långa tunnelbaneresorna. Några av dem väckte i sina vagn av en DJ som spelade musik på hög volym musik, samtidigt som flera bikiniklädda passagerare twerkade till de tonerna.

  De badräktsförsedda kvinnorna bjöd också på shots, och när muggarna tog slut hälldes spriten rakt ner i halsen på de som ville ha sig något stärkande till livs. De som inte fick plats i den lilla uppblåsbara barnbassängen vecklade ut en rutschkana i vagnen; en flaska med vatten underlättade kanandet.

  L-linjen, en del av New Yorks tunnelbanenät, har 24 stationer, så det fanns gott om tid roa sig. Men alla var inte glada åt upptåget. En passagerare twittrade ”Det här är vidrigt”, en annan skrev ”Så glad att jag lämnade det här helvetet, och aldrig kommer tillbaka.”

  ”Det verkar vara ett motbjudande stunt”, sa tunnelbanans kommunikationschef Tim Minton i ett uttalande som New York Post uppmärksammade. ”New York-bor uppskattar inte att resan blir försenad när tåg tas ur drift för att själviska vuxna vill skapa virala videos.”

   

   

  Fler notiser