VIDEO visar enormt bråk bland kränkta besökare på Disney World Florida när de trodde att en kvinna trängde sig i kön

  25 juli 2022, kl 18.00

  Vad är väl en dag på nöjesfältet? Skapligt långa köer, vilket sätter tålamodet på prov också bland vuxna. Det var många som köade till Mickey’s PhilharMagic, en tolv minuter lång show med 3D-effekter, dofter och flera figurer från olika Disney-filmer.

  En av de som väntade på att få se föreställningen kom plötsligt på att hon glömt mobilen i sin promenadscooter, och skyndade sig iväg för att hämta den. Uppdraget slutfört, men hon hade vissa problem med att återförena sig med sina släktingar längre fram i kön. Efter visst gruff med ett familjeteam i matchande vita skjortor och röda shorts lyckades hon med det.

  Showen fortsatte efter föreställningen när de båda familjerna drog igång ett råkurr som snabbt urartade till ett rekorderligt rallarslagsmål bland kvinnor och män. Bråket spred sig ut i parken, där de Disney-anställda som försökte ingripa också fick stryk. Saker slogs sönder, en barnvagn sparkades omkull.

  Efter en stund i en av Disney Worlds mindre kända attraktioner, deras häktesliknande ”väntrum”, tog polisen hand om dem. Men ett straff fick båda familjerna på plats: livstids besöksförbud.

   

   

  Fler notiser