VIDEO: Två brutala rånare kör över man på gata i New York, plundrar honom och flyr – offrets tillstånd kritiskt

  25 juli 2022, kl 11.30

  39-årige David är på väg till jobbet på 35 Bus Stop Deli i Bronx i lördags morse, när en bil genar i korsningen och kör på honom – han flyger flera meter innan han landar på refugen. Två personer kliver ur bilen, går fram till mannen och tar hans klocka innan de lämnar platsen.

  Men de nöjde sig inte med det, utan kom tillbaka en andra gång, vände på honom för att komma åt midjeväskan, och gick igenom hans byxfickor för att se om det fanns något mer av värde. Rånarna har inte gripits, och Davids tillstånd är kritiskt.

  ”Det var hjärtskärande”, sa hans chef, delikatessägaren Nayf Aodi, till New York Daily News. ”Det var så, så sorgligt. Jag kunde inte tro det.”

  ”Jag träffade honom varje morgon för kaffe och cigaretter. Jag var skyldig honom en hundralapp”, säger kunden Marcella Jones som bor runt hörnet. ”Han tog hand om alla i grannskapet. Om du inte hade någon mat, eller hade ont om pengar, vad som helst, han hjälpte alltid till.”

  I en undersökning som New York Daily News gjorde tidigare i år sa 75 procent av de som svarade att de ständigt var rädda för att råka ut för våldsbrott.

   

   

  Fler notiser