Apa rymmer från ett privat zoo i Moskva, attackerar tvåårig flicka och river och biter henne hänsynslöst, flera gånger

    22 juli 2022, kl 15.45

    En uppskärrande övervakningsvideo som Mail Online publicerat visar hur några barn leker tillsammans, när en tvåårig flicka plötsligt attackeras av en stridslysten apa, lika stor som barnet. På bara några sekunder har apan dragit ner barnet på marken, och attackerat henne flera gånger.

    Mamman skyndar fram och försöker dra loss apan från flickan, men den ger sig inte och fortsätter bita och riva. Pappan försöker sparka bort den, men attacken fortsätter och apan ger sig på flickan än en gång. Slagsmålet fortsätter sedan runt huset, och flickan skadas svårt.

    Flickan fick svåra rivsår på armar och ben, och förlorade mycket blod. Hon får nu intensivvård på sjukhus. Polisen utreder attacken, och ska även utreda ansvaret som grannens fru har för sin privata djurpark i det burgna villaområdet.

    Grannen är miljonär och en framstående advokat i Moskva; hans fru har skapat en privat djurpark med bland annat apor, vargar och elefanter. Familjen hade flytt från kriget i Ukraina, och fick låna ett hus utanför Moskva. Flickans föräldrar är vänner till ägaren till huset där attacken ägde rum.

     

     

    Fler notiser