Naken son till pensionerad domare hoppar från 16:e våningen i New York; slår först ihjäl sin mamma hemma i lyxlägenheten

  20 juli 2022, kl 16.45

  Doug Solomon, 26 år, hittades naken och blödande på innergården till East 79th Street i New York i går förmiddag. ”Det var en högljudd duns”, sa en granne till New York Post. ”Först trodde jag att det var en luftkonditionering. Jag tittade ner och då såg jag honom utanför mitt fönster, helt naken.”

  Dougs mamma, 65-åriga Diane Gallagher, hittades senare död i en lägenhet på 16:e våningen; hennes son hade slagit ihjäl henne med en sänglampa. Pappan, den pensionerade domaren Charles Solomon, berättade för polisen att han och hans fru diskuterat sin sons framtid kvällen innan. Doug hade svårt att klara av studierna på universitetet, och hoppade av. De senaste åren missbrukade han både alkohol och marijuana.

  Sonen och pappan hade svårt att komma överens, men Doug och mamman hade aldrig haft något våldsamt gräl med varandra. Pappan sa vidare till polisen att hans son var lättretad, och kunde bli frustrerad om han inte fick sin vilja igenom. Om hans son tog ut sin ilska på någon i familjen, så var det på pappan.

  Skadorna på Dougs kropp visade på att han pressat sig genom ett smalt sovrumsfönster.

   

   

  Fler notiser