Rödhåriga britter får se gratis film när värmen slår till med 40° i skuggan – får en chans att svalka sig i biosalongen

    17 juli 2022, kl 18.45

    Exceptionell värme påverkar en stor del av Storbritannien i början av nästa vecka, med temperaturer på upp till 40°, varmast i landets historia. Som ett sätt att värna de rödhåriga i landet, två procent av befolkningen, bjuder biografkedjan Showcase på en gratis biljett till någon av föreställningarna på måndag och tisdag.

    Mark Barlow, vd för Showcase, säger: ”Det är därför vi, för att tackla värmeböljan, erbjuder rödhåriga gratis inträde till våra biografer denna måndag och tisdag, så att de kommer att kunna njuta av några av de fantastiska filmer som erbjuds i bekvämligheten av våra luftkonditionerade salonger och se till att de förblir skyddade från solen”, rapporterar The Independent.

    Man måste visa upp sig på plats i biljettkassan för att få en biljett, max en föreställning per dag under måndag och tisdag. Tidigare köpta biljetter återbetalas inte. En biljett kostar i vanliga fall som mest 111 kronor.

    Rödhåriga personer, som till exempel prins Harry och Ed Sheeran, kan njuta av filmer som Thor: Love & Thunder, Top Gun: Maverick, Jurassic World: Dominion och The Black Phone (rekommenderas).

     

     

    Fler notiser