Elon Musks pappa, 76 år, avslöjar att han har ett andra barn med sin egen styvdotter, 35 år – pojken är nu tre år gammal

    15 juli 2022, kl 14.30

    Errol Musk, 76 år, och styvdottern Jana Bezuidenhout, 35 år, fick en flicka 2019. Nu avslöjas att paret två år innan flickans ankomst också födde en son, nu fem år gammal.

    Bezuidenhout var fyra år när Errol Musk gifte sig med hennes mamma Heide, ett äktenskap som varade i 18 år. Han säger att Bezuidenhouts systrar var obekväma över att de två har fått barn, och kunde inte acceptera det.

    I en intervju med The Sun säger han att hans enda syfte är att skaffa barn. ”Det enda vi är på jorden för är att föröka oss. Om jag kunde få ett barn till, så skulle jag göra det. Jag kan inte se någon anledning att inte göra det.” Sonen Elliot Rush är hans sjunde barn. Paret har separerat, delvis på grund av den enorma åldersskillnaden mellan dem.

    Elon Musk har distanserat sig från sin far, och beskrev honom i en intervju med Rolling Stones 2017 som en ”hemsk människa”.

    Den 51-årige Tesla-chefen anser för övrigt att för låga födelsetal leder till att civilisationen kollapsar. Efter att ha fått två hemliga barn med en anställd på sitt företag Neuralink är han nu uppe i tio barn, varav ett har lämnat jordelivet.

     

     

    Fler notiser