Den tvekande Twitter-köparen Elon Musk får barn med toppchef bara veckor innan han och exet Grimes fick sitt andra barn

  8 juli 2022, kl 12.43

  Tvillingarna avslöjades i april, då Musk och Zili ansökte om att få ändra deras namn så att de får pappans efternamn, samt mammans efternamn som en del av deras mellannamn, berättar Business Insider. Tvillingarna föddes bara veckor innan Musk och Claire Boucher, mer känd som artisten Grimes, fick sitt andra barn. De separerade 2021.

  Zilis är en stigande stjärna i Musks imperium, med en kandidatexamen i ekonomi och filosofi från Yale, där hon också var målvakt i damernas ishockeylag. 2017 började hon arbeta på Tesla, och utvecklar nu implanterbara människa-dator-gränssnitt på Musks företag Neuralink.

  Under ett evenemang som Wall Street Journal arrangerade förra året motsatte sig Musk argumentet om att befolkningskontroll behövs över hela världen. ”Om människor inte får fler barn, så kommer civilisationen att falla sönder.” Musk har nio kända barn.

  Musks samtal med investerare för att få loss pengar till köpet av Twitter har svalnat, rapporterar The Washington Post. Argumentet är att det inte går att verifiera andelen spam, men villkoren i avtalet gör det inte lätt för Musk kliva ur affären.

   

   

  Fler notiser