VIDEO: En berusad bröllopsgäst sätter eld på festlokalen, dansar till ”I’m Too Sexy” när han försöker släcka branden

  5 juli 2022, kl 14.00

  Videon med det amerikanska bröllopsparet, som valt att vara anonyma, visar hur festen efter vigseln är i full fart. En något bladig men välklädd man börjar dansa, tillsammans med vad som förhoppningsvis är hans fru, till det populära musikstycket I’m Too Sexy.

  Mannen har brinnande tomtebloss i händerna som han sveper runt i takt med musiken, och uppfattar först de andras rop som uppskattning på hans dans. I själva verket har han just tuttat på en uppsättning med torkat pampasgräs i en vas. Han vänder sig om och ser hur blomstren brinner, och fortsätter dansa litet till.

  Gästerna letade frenetiskt efter vatten att släcka elden med, men mannen svepte resolut ner det brinnande blomsterarrangemanget med sin arm. Han gick sedan fram till den brinnande buske som nu låg på marken, och trampade ut elden utan att själv gå upp i rök. Sekunder efter elden slocknat fortsatte han dansa.

  När en till synes upprörd kvinna i hatt hutade åt mannen och sa åt honom att sätta sig, svarade han ”Lugnt, jag tog hand om det här”.

  ”Så här full jag ska jag vara på mitt bröllop”, twittrade en imponerad tittare.

   

   

  Fler notiser