Trekant på kryssningsfartyg leder till upplopp när deras respektive upptäcker vad de håller på med; bråk på fem våningar

  1 juli 2022, kl 16.30

  Kryssningsfartyget Carnival Magic lämnade hamnen i New York den 20 juni, och stannade till vid Dominica, Turks- och Caicosöarna samt en privat ö på Bahamas. Skeppet var på väg till hemmahamnen när några passagerare såg en trekant som en bra avslutning på resan. Det tyckte inte deras respektive när de fick veta vad som hänt.

  Det som började litet försiktigt med ett knytnävsslagsmål i en bar spred sig snabbt när allt fler kände sig kränkta av uppståndelsen. Ölflaskor krossades, och till slut var 60 personer inblandande i handgemänget. Det spred sig till fem våningsplan och pågick i över en timme.

  Reseledaren Theresa James berättade för Fox News Digital att slagsmålet började klockan två på natten i en dansklubb, nära ett kasino. Hon beskrev gästerna som var inblandade i slagsmålet som ”okunniga dårar som beter sig infantilt”. När fartyget anlände till New York på tisdagsmorgonen väntade polisen på passagerarna.

  Säkerhetsvakterna ombord uppmärksammades på sociala medier. Många anser att några få anställda från Filippinerna inte kan ingripa fysiskt på samma sätt som traditionella dörrvakter.

   

   

  Fler notiser