Högt uppsatt Tory-ledamot tafsar på två män under barrunda – Christopher Pincher avgår nu som gruppledare i parlamentet

  1 juli 2022, kl 15.00

  I onsdags gästade Pincher den privata medlemsklubben The Carlton Club, berättar The Sun. Där drack han mer än lämpligt, och tafsade på två män som inte uppskattade tilltaget. Flera Tory-ledamöter klagade till gruppledarnas kontor över hans oönskade beteende; en dag senare berättade Pincher för Boris Johnsson att han avgår från sin post som biträdande gruppledare.

  ”I går kväll drack jag alldeles för mycket. Jag har skämt ut mig själv och andra människor, vilket är det sista jag vill göra, och för det ber jag om ursäkt till dig och de berörda. Jag tror att det rätta att göra under omständigheterna är att jag avgår som biträdande gruppledare.”

  Det pikanta är att det är andra gången Christopher Pincher tvingats lämna gruppledarkontoret. Pincher bjöd 2001 hem Tory-aktivisten Alex Story, efter att ha träffats på en pub. Pincher började massera sin gäst, och viskade ”Du kommer att gå långt i det konservativa partiet”, berättade Mail on Sunday. ”Han kom tillbaka i en morgonrock som en billig Harvey Weinstein, och då gick jag min väg”, sa Story.

  Pincher kommer dock fortsätta som Tory-parlamentsledamot.

   

   

  Fler notiser