Japansk porrstjärna hittas död naken i skogen efter att ha träffat sin kund; bands till ett träd, eftersökt i två veckor

  29 juni 2022, kl 14.00

  Den 5 juni berättade den japanska 23-åriga Rina Arano för sina föräldrar att hon skulle träffa en vän. När hon efter två dagar ännu inte kommit hem kontaktade föräldrarna polisen, och anmälde henne som försvunnen. Den försvunna porrstjärnan Arano hittades död efter knappt två veckor – naken och bunden vid ett träd i en avlägsen skog.

  Enligt nyhetssajten She The People sägs Arano ha frilansat som nakenmodell för fotograferingar och videoinspelningar hemma hos kunderna, men hon poserade också på internet. Polisen tror att Arano och kunden Hiroyuki Sampei, 33 år, träffades på en järnvägsstation den 5 juni, efter att ha pratat med varandra på Twitter, sa Japan Times.

  Polisen säger vidare att Sampei körde Arano till sitt ensligt belägna fritidshus. Sampei förnekade att han tvingade henne att stanna där, men medgav att han, med hennes medgivande, satte på henne handbojor.

  Sampei sa till polisen att han inte är säker på vart Arano tog vägen efter att hon lämnade hans hus, även om hennes mobiltelefon hittades där, enligt Japan Today. Aranos kropp upptäcktes i en skog, inte långt från Sampeis lantställe.

   

   

  Fler notiser