Olämpligt med dick pic till alla på flygningen – det upptäcker mannen på ett amerikanskt flyg när FBI möter upp honom

  28 juni 2022, kl 16.45

  Lawrence Martin, Texas, hade sin ipad framme under Southwest Airlines flygning till Denver i helgen. Han hade litet tråkigt, och skickade en dick pic till alla på flygningen. En alert medpassagerare såg vem det var som skickade bilden från sin Ipad, och informerade personalen.

  En flygvärdinna gick fram till den skyldige, och frågade ”Varför gör du så här?”, rapporterade New York Post. ”Ville bara ha litet kul”, svarade han oberört. Medpassageraren sa till Martin att det var ”sexuella trakasserier”, vilket flygvärdinnan höll med om.

  Pappan till ett barn ombord hindrade sin son från att öppna bilden, och var nära att börja slåss. Mannen fortsatte dock i lugn och ro se sexuellt explicita filmer på sin Ipad, bland annat där han får oralsex.

  En kvinna ombord frågade honom ”Du Larry, har du Tiktok?”, varpå han svarar ”Nej, det har jag inte.” Kvinnan svarar ”Så synd” – nu har Tiktok-videon som visar mannen fått flera miljoner visningar.

  Vid ankomsten till Denvers flygplats möttes Lawrence Martin av FBI, som arresterade honom. Han fick tillbringa helgen inlåst på flygplatsen, antagligen utan sin Ipad.

  @daddystrange333

  Lawrence Martin from Texas, grossssssss. I saw his ipad had airdrop open so I knew it was him, and yes, i sure did make a scene

  ♬ original sound – DaddyStrange

   

   

  Fler notiser