Ben Afflecks son, 10 år, backar på BMW med en Lamborghini Urus hos en lyxbilsuthyrare i Los Angeles – motorn var igång

  27 juni 2022, kl 17.15

  777 Exotics i Los Angeles hyr ut klassiska lyxbilar från 1960- och 70-talet, men har även moderna bilar som Audi, BMW, Rolls Royce och Bentley. När Ben Affleck, sonen Samuel, tio år, och flickvännen Jennifer Lopez besökte uthyraren i går fanns också en gul Lamborghini Urus på den trånga parkeringen.

  Sonen Samuel fick tillåtelse av sin pappa att sätta sig i förarsätet på Lamborghinin, vars motor var igång. Han lade i backen, med dörren öppen, och bilen rullade in i fronten på en BMW som stod parkerad bakom Lamborghinin. Bilfirmans personal var måttligt road, men varken bilarna eller någon av de inblandade skadades.

  Affleck sågs trösta sin son med en kram, medan Lopez var upptagen med sin mobil. Hon och Samuel, som har en nära relation med sin pappas fästmö, sågs senare hålla varandra i hand.

  ”Vi har en liten tomt och bilarna står nära varandra”, säger en anställd på 777 Exotics till New York Post. ”Ingen skadades. Alla mådde bra! De verkade glada och fortsatte titta på bilarna, och de är mer än gärna välkomna tillbaka.”

  Hyran för en Lamborghini Urus ligger på 14 000 kronor. Per dag.

   

   

  Fler notiser